MODRA ZAVAROVALNICA

 

 

 NE SPREGLEJTE! 

 

V decembru 2021 varčevanje za dodatno pokojnino brez vstopnih stroškov!

 

Z vplačili v dodatno pokojninsko zavarovanje varčujete za čas po upokojitvi, hkrati pa boste za vplačila individualne premije deležni posebne davčne olajšave in tako plačali manj dohodnine.

V mesecu decembru 2021 vam Modra ob enkratnem vplačilu, ne obračuna vstopnih stroškov.

 

V e.Modra.si vas že čaka vaš osebni izračun 

 

Vsi varčevalci pri Modri imate možnost osebnega vpogleda v svojo varčevalno polico in to kadarkoli, kar iz domačega kavča. Registrirajte se v spletno storitev e.Modra.si, kjer vas že čaka osebni izračun davčne olajšave.

Vnesli boste le podatek o višini vaše mesečne bruto plače in izračunali koliko še lahko vplačate, da boste izkoristili celotno davčno olajšavo, ki vam pripada. Tam boste našli tudi podatke za nakazilo s posebnim, akcijskim sklicem.

Registracija v e.Modra.si je mogoča z digitalnim potrdilom. V kolikor tega nimate, lahko registracijo opravite z identifikacijsko kodo. Le to vam na vaš zahtevek, ki ga oddate v samem postopku registracije, pošljemo na dom.

 

 

 

 

Akcija velja tudi za vse nove stranke! 

Podrobnejši podatki o decembrski akciji so na voljo tudi na spletnem mestu Modre zavarovalnice, kjer si lahko s pomočjo spletnega kalkulatorja izračunate koliko lahko vplačate na svoj pokojninski račun, da si zagotovite najvišjo možno davčno olajšavo, ki vam pripada.

 

 

 

 

Zakaj bi plačevali visoko dohodnino? Izkoristite priložnost in do konca leta nakažite poljubni znesek na svoj osebni pokojninski račun pri Modri.

 

 

 

Imate vprašanje?

Pokličite nas: 080 2345
Pišite nam:
info@modra.si

 

 

 

Modra je specializirana pokojninska zavarovalnica. Skrbimo za to, da je življenje varno in udobno v vseh obdobjih. Za dodatno pokojninsko zavarovanje pri Modri varčuje več kot 300 tisoč članov. Spoznajte nas.

 

 

Naš naslov:

Modra zavarovalnica, d. d.

Dunajska cesta 119

Ljubljana 1000

Objavljeno 06.12.2021

Arhiv novic