MESTNA OPTIKA - PONUDBA ZA ČLANE SINDIKATA

PONUDBA STORITEV IN IZDELKOV DRUŽBE MESTNA OPTIKA POGODBENIM PARTNERJEM

 

 

Ponudba izdelkov in storitev, ki jih Mestna optika pod posebno ugodnimi pogoji ponuja podpisnikom sporazuma o sodelovanju, je sledeča:

1. Brezplačno storitev pregleda oči s poudarkom na meritvi dioptrije. Meritev se lahko izvede v prostorih Mestne optike oziroma po želji tudi v prostorih pogodbenega partnerja.
2. Izvedba pregleda ni pogojena z obveznostjo nakupa korekcijskih očal.
3. V primeru interesa po nakupu očal s strani zaposlenega pri pogodbenem partnerju, Mestna optika kupcu nudi sledeče ugodnosti:
- Odbitek vrednosti naročilnice, ki jo odobrava zdravstveno zavarovanje.
- Pregled se opravi takoj oziroma v najkrajšem možnem času, brez kakršnih koli čakalnih dob (v javnem zdravstvu je čakalna doba nekaj mesecev).
- Darilo kupcu v sledečih zneskih:
- 50,00 eur vrednostni bon ob nakupu enožariščnih očal (očala za daljavo ali bližino).
- 80,00 eur vrednostni bon (50,00 + 30,00) ob nakupu multifokalnih oziroma progresivnih očal (daljava in bližina skupaj).
- V primeru nakupa v znesku nad 400,00€ se namesto vrednostnega bona upošteva 20%popust, ker je to za kupca finančno ugodneje.
- Darilo ob nakupu progresivnih očal: dodatni par progresivnih stekel z enako dioptrijo GRATIS. Dodatni par se lahko vgradi v obstoječi okvir kupca – montaža brezplačna. Gratis par progresivnih stekel je lahko tudi v izvedbi sončnih stekel (barvana stekla).
4. Zgornja ponudba velja tudi za družinske člane, znance in prijatelje kupca, ki je član sindikata SPESS.
 
 
 
Objavljeno 12.11.2019

Arhiv novic