TRADICIONALNI KONCERT OB DNEVU ŽENA

 

 

Rdeča dvorana vsako leto 8. marec obeleži z dogodkom v čast cenjenih žena, mam, sester, prijateljic, babic in sodelavk z nepozabnim spektakularnim koncertom. Leto za letom nas obiščejo zvezde slovenske in tuje glasbene scene in tudi tokrat ne bo nič drugače. Tradicionalni koncert ob dnevu žena navdušuje dame vseh starosti in jim pričara nepozabna doživetja. V njihovo čast bosta tokrat v Rdeči dvorani v Velenju nastopili dve izjemni tribute skupini ABBA Real Tribute in QUEEN Real Tribute.  

Sindikat SPESS  omogoča svojim članicam in članom nakup vstopnic po subvencionirani ceni v tajništvu sindikata (ena vstopnica na članico ali člana).

 

Vrsta vstopnice

Redna cena

Cena s popustom članice

Cena s popustom       člani

Vstopnica  - prosta izbira sedeža (parter ali tribuna)

19 EUR

6 EUR

14 EUR

       

 

 

QUEEN REAL TRIBUTE
Skupino Queen Real Tribute sestavljajo glasbeniki, ki so v času nastopov slavne skupine Queen v Srbiji z njimi tudi igrali. So izjemni oboževalci njihove glasbe, ki jo želijo ohraniti in še danes obujati prelepe spomine na enega najboljših rock skupin vseh časov. Za njimi je bogata kariera z nastopi na mednarodni ravni, zaradi so postali ena izmed boljših Queen tribute skupin na svetu.
 
ABBA REAL TRIBUTE

 

V Slovenijo prihaja ena najuspešnejših ABBA Real Tribute skupin na svetu! Bleščeče obleke, sijajna koreografija in glasovi, kot da bi ponovno oživela skupina ABBA. Največje uspešnice ene najbolj popularnih skupin na svetu v mojstrski izvedbi ABBA Real Tribute Banda prav nikogar ne bodo pustile ravnodušnega. Mamma Mia, Dancig Queen, Take A Chance on Me, Super Truper, The Winer Takes It All, Chiquitita, Fernando, Gimme! Gimme! Gimme!, Waterloo in še mnoge druge. Slovenci vedno znova kažemo, da navdušenje – kaj navdušenje, prava evforija - nad skupino ABBA ni prav nič manjša kot je bila nekoč.

 


Objavljeno 13.02.2019

Arhiv novic