DOBRODELNA PRIREDITEV ZA TONJO

 

 Verjetno je največja skrb v življenju, ki nas lahko doleti, skrb za zdravje otroka. Zanj bi naredili vse! Ustavili vlak z lastnimi rokami, sami umrli od lakote, da bi otroku odstopili zadnji košček kruha, prevzeli nase vse njegove bolezni, če bi to lahko....

 

Združimo moči in pomagajmo 13-letni najstnici Tonji Berložnik iz Florjana pri Šoštanju, ki se bori z zelo hudo boleznijo NBIA (neurodegenerativno obolenje), ki povzroča hude mišične krče, propadanje nevronov in posledično odpoved motorike.

Tonja je edina obolela s to boleznijo v Sloveniji, za njeno bolezen, ki ji otežuje osnovne življenske funkcije hranjenja in gibanja, pa žal ni zdravila.Zaradi napredovanja njene bolezni potrebujejo prilagojeno prevozno sredstvo - kombi, prav tako pa bodo tudi v hiši potrebovali prilagoditve, zato smo se odločili, da za njih organiziramo Dobrodelno prireditev in na takšen način, s skupnimi močmi, poskušamo zbrati vsaj nekaj sredstev, s katerimi bosta starša Tonji lahko omogočila kolikor se da lažje in boljše življenje.

Sindikat SPESS svojim članom omogoča nakup vstopnic v tajništvu po subvencionirani ceni 8 €.

SREČNO!

 

 

Objavljeno 05.03.2018

Arhiv novic